Instrukció a Webáruház használatához

A Webáruház kezeléséről:

A merlegstuio.hu két féle termékeket tartalmaz: - árakkal ellátott termékek (ezek bejelentkezést követően megvásárolhatóak) - árakkal nem ellátott termékek (ezek egyedileg készülnek vevői igények alapján). Az ilyen típusú termékekre ajánlatot kérhet bejelentkezés nélkül (adatok megadásával), vagy bejelentkezést követően a regisztrációs adataival. Regisztráció folyamán a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat kérjük. Az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át!

Bejelentkezést követően:

  • termékeket vásárolhat
  • hírlevélre iratkozhat fel, melyben tájékoztatjuk az új áru érkezéséről és egyéb, a Webáruházat érintő kérdésekről.

Fotók, termékek, termékleírások, árak:


A Webáruházban található termék fotók, leírások a Vállalkozásunk tulajdonát képezik, vagy jogosultan használjuk, amennyiben más által készítettek. Az árak a feltüntetett pénznemben, illetve a feltüntetett ÁFA tartalommal, vagy anélkül értendőek.

Váráslás folyamata, fizetés -és termék átvétel módjai:


Amennyiben regisztráltuk magunkat és bejelentkeztünk, a megvásárolható (nem ajánlat kérés alapú) termékek esetén 'Lefoglal' gomb jelenik meg. A 'Lefoglal' gomb felett található a 'Mennyiség' mezőbe írt számmal adhatjuk meg a megvásárolni kívánt termék darabszámát (a készlet értéknél többet nem tudunk megadni). A 'Lefoglal' gombra kattintva, megjelennek a megvásárolni kívánt termék adatai, illetve ezen a ponton adhatjuk meg az átvétel* módját.

* Átvételi módok:

  • személyes átvétel (a 6800 Hódmezővásárhely, Rudnay Gyula u. 18/a címen vehető át, nyitvatartási időben: Hétfőtől péntekig: 8:00-16:00).
  • Csomagküldéses utánvét.
  • Csomagküldéses előre utalás.

A szállítással, illetve utalással kapcsolatos adatokat a rendeléshez tartozóan a 'Kosár tartalma' hivatkozáson találhatunk, bejelentkezést követően.

Megjegyzés ablak a 'Kosár tartalma' hivatkozáson (bejelentkezést követően), minden megrendelésnél található. Bármilyen egyéb közlendőnk van, ezen ablakban közölhetjük az Adminisztrátorral. Amennyiben az Adminisztrátor szeretne valamit közölni, az is ebben az ablakban jelenik meg. Minden megjegyzés beírásról e-mail -t kapunk. Ezen kívül e-mailt kapunk még a megrendelésről, illetve a megrendelés lezárásáról is.

A már megvásárolt, és kifizetett tranzakciókat a 'Lezárult tranzakciók' hivatkozáson tekinthetőek meg.

Kiszállítás díjazása:


Lásd a kiszállítás díjtételei leírásban.

Garancia, jótállás:


A termékekre a vonatkozó jogszabályok szerinti jótállás érvényes, kivéve az ettől eltérő eseteket, amikor egy-egy termékre kiterjesztett garanciát kínálunk. Erről a termék leírásánál tájékozódhat.