- VISSZA AZ ELŐZŐ OLDALRA -

MST-EL extralapos mérleg

_thumbszuperlapos_jo_1QIU3NTET9GN47XMF8FKWKGZN89H2M5H.jpg 
Raklapos termékek mérésére leginkább alkalmas mérleg, melyre békával a raklapos termék egyszerűen  a mérlegre húzható. A 40 mm-es plató magassággal, 400 mm-es felhajtó rámpával, 4 db saválló cella alátámasztással, rozsdamentes tokozású mérleg kijelzővel ( soros porttal ) gyártott, tiszta saválló mérleg, a képeken látható kialakításokban.


Több platómérettel gyártjuk, de a raklap mérésre is szükséges helyszínre az 1250 x 1250 mm-est javasoljuk, ahol a megadott méretek a hasznos mérőfelületet jelentik, az első szám a ráhajtás felől a szélesség. A két oldalsó cellaház szélessége 120-120 mm, ill. az emelő fülek és feltámasztók még további 70-70 mm-el növelik a helyigényt. Pl.: az 1250 x 1250 mm-es mérleg teljes szélessége 1630 mm.

Alap kiépítésben a teherfelvevő egy rámpával készül, a másik oldalon igény esetén elhelyezhetünk határolót ( a kocsi. ill. béka túltolását megakadályozandó). Természetesen lehetőség van mindkét oldalra rámpát telepíteni, ez esetben a mérés áthajtással is kivitelezhető.

A mérleget Társaságunk gyártja, így azt akár egyedi méretekben, egyedi kivitelben is tudjuk szállítani. Kérje ajánlatunkat, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb mérleget tudjuk Önnek ajánlani!

Kérje árajánlatunkat!