- VISSZA AZ ELŐZŐ OLDALRA -

MST-FP felsőpályás mérleg

_thumbfelsopalyas_bestXGK4XYFPXUCWCB9ISA6P1SUECHUU45Z.jpg 

Húsüzemekben, vágóhidakon az egész- vagy félsertés mérésére nagyon jellemző mérleg típusunk a felsőpályás mérleg, mely egy ( nevéből adódóan ) pályaszakaszba van beillesztve. A mérőszakasz hossza igény szerinti lehet, általában 400 mm-es ( 1 cellával ), esetleg 600 vagy 800 mm ( 2 cellával). Ezt a mérleg típust természetesen úgy is le tudjuk gyártani, ill. a kész mérleg úgy is telepíthető, hogy az nem pályába illesztett módon használja az ügyfél. Volt már ahol a födémhez volt rögzítve vagy az oldalfalra. A mérőszakasz – a felsőpályás kiviteleknél – a pályaszakasz szelvényével megegyező, vagy laposvas vagy cső és arra a klasszikus, ún.  „fogas” kerül, azon húzzák a pályáról a mérőszakaszra a félsertést.

A mérleg készülhet tűzi horganyzott, vagy saválló kivitelben egy vagy két cella alátámasztással.

A mérleget mindig az adott helyszínre méretezve készítjük el. A mérleg fémszerkezete alap esetben tűzi horganyzott, de kérésre lehet saválló, a pálya szelvény függvényében a mért szakasz cső vagy laposvas.

A mérleget Társaságunk gyártja, így azt akár egyedi méretekben, egyedi kivitelben is tudjuk szállítani. Kérje ajánlatunkat, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb mérleget tudjuk Önnek ajánlani!
Kérje árajánlatunkat!