- VISSZA AZ ELŐZŐ OLDALRA -

MST-L négycellás lapmérleg

_thumbmst_lMW7MLPW1RD1HAVG1X187URDXBR2MEV.jpg 

A mérleg, megfelelő méretű kivitel esetén, tökéletesen alkalmas többek között az egyre divatosabb BIG BAG zsákok mérésére. Ezen kívül helyezhető rá bármilyen mérendő tárgy, eszköz, többek között például élőállat mérésére használatos kaloda.

A berendezés saválló kivitelben tökéletes választás húsüzemekbe, vagy bármely más, akár élelmiszerrel foglalkozó üzembe is.

A mérleg készülhet teljesen saválló kivitelben, esetleg festett szerkezettel saválló plató borítással vagy teljes egészében festett szénacél felépítéssel. A cellák nikkelezett vagy saválló kivitelűek, a kijelző zsinóron csatlakozik az alvázhoz.

A mérleg elhelyezhető egyenes, beton felületen, vagy rakható aknába.

Cégünk az újabban már „divatossá” vált, de mindenképpen praktikus nyitható platós kivitelt is gyártja már, mely a szükséges takarítási feladatokat egyszerűsíti. Ez esetben nem kell a mérleget az aknából feltétlenül kiemelni a takarításhoz ( kockáztatva az állandó kábel sérülést ), hanem az sokkal rövidebb idő alatt, egyszerűbben és akár egy fő által is elvégezhető.

A plató nyithatósága több alternatívával is készülhet. Lehetséges egyszerűen – az eredeti lehegesztett, egy táblából lévő lemez helyett csavarozott 3 részből, esetleg két oldalon nyitható ( középső fix )  kitámasztható kivitelben vagy akár a két oldali rész gázrugóval felnyíló is.

A mérleg alváz alapkivitelben gégecsővel csatlakozik a kijelzőhöz, azonban igény esetén el tudjuk helyzni oszlopra is a kiértékelő elektronikát.

A mérleget Társaságunk gyártja, így azt akár egyedi méretekben, egyedi kivitelben is tudjuk szállítani. Kérje ajánlatunkat, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb mérleget tudjuk Önnek ajánlani!

Kérje árajánlatunkat!