- VISSZA AZ ELŐZŐ OLDALRA -

MST-L húshorgos kiegészítővel

_thumbhibridizalt_mechanikus_merlegR3TAZB41YQRQTB697YS7JX4Z7ANQDDD.jpg 

Cégünk az újabban már „divatossá” vált, de mindenképpen praktikus, nyitható platós kivitelű MSTL-t is gyártja már, mely az aknába süllyesztett esetben rendkívül előnyös, ezzel ugyanis a mérleg alatti terület tisztán tartása, takarítása egyszerűsödik. Ez esetben nem kell a mérleget az aknából feltétlenül kiemelni a takarításhoz ( kockáztatva az állandó kábel sérülést ), hanem az sokkal rövidebb idő alatt, egyszerűbben és akár egy fő által is elvégezhető.

A plató nyithatósága több alternatívával is készülhet. Lehetséges egyszerűen – az eredeti lehegesztett, egy táblából lévő lemez helyett az csavarozott, 3 részből, esetleg két oldalon nyitható ( középső fix )  kitámasztható kivitelben vagy akár a két oldali rész gázrugóval felnyíló is.

Ez a mérleg plató alkalmas, hogy húshorgos állvány is legyen arra szerelve, így akár félsertések mérése is megoldható a ládás és egyéb áru mérése mellett.

A mérleget Társaságunk gyártja, így azt akár egyedi méretekben, egyedi kivitelben is tudjuk szállítani. Kérje ajánlatunkat, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb mérleget tudjuk Önnek ajánlani!

Kérje árajánlatunkat!