- VISSZA AZ ELŐZŐ OLDALRA -

MST-RH hídmérleg kerékvetővel

_thumbtms_u1QJ2FRA4IGDFBDMCK69PRXSZFAUUZZ1G.jpg 

„U” profilú, rámpás kivitelben telepíthető hídmérleg, ahol a hossz tartó „I” gerendák között van a járófelület. 

A mérleg használatához sík beton felület és két oldalon beton rámpa szükséges. A beton rámpa elkészítését Cégünk vállalja a hídmérleg gyártásán, telepítésén, hitelesítésén felül. Amennyiben a megrendelő szeretné a betonozási munkálatot kivitelezni, ahhoz műszaki dokumentációt biztosítunk!

A hasznos járófelület szélessége 2,85 m! Éppen ezért nagy gondossággal kell a járműveknek a mérleg közepére történő fel és lehajtásra odafigyelniük. Mérleg előnye, hogy masszív, robusztus kivitel, viszont másik hátránya, hogy csak a két rövidebb oldal irányába takarítható szintén a két oldalsó hossztartó miatt. A rámpák hossza a 315 mm -es plató magasság tekintetében minimum 3, de inkább 4 m kell legyen (le és felhajtó rámpák). Tapasztalataink szerint a rámpák előtt és után még további 14-15 m -es egyenes fel, illetve lehajtó szakasznak kell rendelkezésre állni ahhoz, hogy egy nyerges vontató egyenesen (kanyarodás nélkül) tudjon fel, illetve lehajtani a mérlegről (de ez a távolság lehet nagyobb is, járműtől függően). Éppen ezért ezen mérleg típusnak kb. 15*2 (egyenes szakaszok) + 4*2 (rámpák) + 18 (mérleg híd) = 56 m egyenesen autózható szakaszt kell biztosítani a korrekt megközelítéshez (azaz ennek a szakasznak a közepére kell a mérleget elhelyezni).

A mérleget kb. 1 hetes betonozási munkálatokat, illetve 2 hét kötési időt követőn szállítjuk. A telepítés, illetve hitelesítést 2-3 nap.

Kérje árajánlatunkat!